کتاب کشت و پرورش فندق

کتاب کشت و پرورش فندق

با پیشرفت روز به روز علم و تکنولوژی روش های کشت گیاهان و درختان مختلف نیز به روز رسانی شده است.
درخت فندق به عنوان یکی از درختان مورد نیاز جهت برداشت میوه فندق
و استفاده از آن برای مصارف مختلف از جمله دارویی تنقلات و … می‌توان بهره برد.
به همین منظور جمعی از فرهیختگان اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و مراکز مختلف گرد هم جمع آمدند
تا کتابی به منظور افزایش آگاهی کشاورزان و باغداران جهت پرورش فندق بنویسند.

دوستان گرد هم جمع شده جهت جمع آوری و نشر این کتاب تمام تلاش خود را به کار بردند
تا تمام اطلاعاتی که در کشورهای مختلف جهت کاشت و داشت و برداشت فندق وجود دارد
را جمع آوری کرده و به زبان روان و ساده در مجموعه ای گرد آوری کنند.
این کتاب می تواند به عنوان یک منبع و مرجع درسی برای دانشجویان و کشاورزان و محققان مراکز تحقیقاتی و سایر علاقه مندان به کشت فندق مورد استفاده قرار گیرد.

کتاب کشت و پرورش فندق

از جمله مباحثی که در این کتاب مورد بررسی قرار گرفته است گونه ها و ارقام مختلف فندق نیاز های اقلیمی و مواد اولیه مورد نیاز این درخت جهت رشد و تولید محصول بهتر ارائه الگوی کشت اولیه مدیریت استفاده از خاک و کود مورد نیاز، بررسی عواملی که باعث میشود میوه درشت تر و بهترین بازار شناسی، تربیت و رسیدگی به درختان تازه کاشته شده، مدیریت پس از فصل برداشت و آفت ها و بیماری هایی که ممکن است به این درخت آسیب برسانند یا تکنولوژی مباحثی در خصوص بازاریابی و فروش هر چه بهتره این میوه، همچنین فرآوری و بالا بردن ضریب بهره‌وری در کاشت فندق و … اشاره کرد.

این کتاب توسط مهران اوچی اردبیلی، عضو هیات علمی جهاددانشگاهی استان اردبیل، جواد فرخی، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان، داود جوادی، عضو هیأت ‌علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی گیلان و سید کریم تهامی، عضو جهاددانشگاهی استان اردبیل به رشته تحریر درآمده است.

این کتاب توسط انتشارات جهاد دانشگاهی استان اردبیل با ۲۲۴ صفحه در ۱۹ فصل و به قیمت ۳۰ هزار تومان منتشر شده است.

انتهای پیام

کتاب مبانی عملی ژنتیک

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *